Dostava in vnos BREZPLAČNA!

Dosegljivi smo na telefon: 040 266 615

Obvestilo zasebnosti

1. Kaj potrebujemo
Zbiramo naslednje vrste podatkov:
Piškotke (osnovne za delovanje spletne strani in oglaševalske). Za več informacij o piškotkih si preberite Pravilnik o piškotkih.

 

Osebni podatki za obdelovanje spletnih naročil.

Lastnik spletnega mesta zagotavlja varovanje osebnih podatkov, ki bodo uporabljeni izključno v namene obveščanja o poteku naročila in izvedbo naročila v kolikor se kupec odloči za spletno naročilo. Podjetje jamči, da bodo podatki obiskovalcev in uporabnikov uporabljeni le v namen nemotenega poteka naročil in ne bodo predani tretji osebi.

2. Zakaj jih potrebujemo?
Osebne podatke o Kupcu potrebujemo izključno v namene izvajanja naročil. Na naši spletnem mestu lahko oddate naročilo pri čemer potrebujemo podatke za izvedbo pogodbene obveznosti prodaje blaga.

Pri poslovanju spoštujemo Zakon o varstvu potrošnikov in poslujemo v skladu z Zakonom o elektronskem poslovanju na trgu.

3. Kaj počnemo z osebnimi podatki

Osebne podatke uporabimo izključno za izvedno naročila.
Vaših osebnih podatke tretji ponudnik nima dostopa do podatkov, razen, če je to potrebno zaradi zakonodaje.

4. Kako dolgo osebne podatke hranimo
Osebne podatke hranimo toliko časa kot jih potrebujemo za izvedbo naročila.

Posameznik, na katerega se nanašajo osebni podatki, ima pravico doseči, da podjetje brez nepotrebnega odlašanja izbriše osebne podatke v zvezi z njim, podjetje pa ima obveznost osebne podatke brez nepotrebnega odlašanja izbrisati:

  • kadar osebni podatki niso več potrebni za namene, za katere so bili zbrani ali kako drugače obdelani;
  • kadar Posameznik prekliče privolitev, ki je podlaga za obdelavo podatkov, pa za obdelavo ne obstaja nobena druga pravna podlaga;
  • kadar Posameznik ugovarja obdelavi na podlagi zakonitega interesa podjetja, pa za njihovo obdelavo ne obstajajo nobeni prevladujoči zakoniti razlogi;
  • kadar Posameznik ugovarja obdelavi za potrebe neposrednega trženja;
  • kadar je osebne podatke treba izbrisati za izpolnitev pravne obveznosti v skladu s pravom EU ali slovenskim pravnim redom; kadar gre za podatke, v zvezi s ponujanjem storitev informacijske družbe, nepravilno zbrane od otroka, ki skladno z veljavno zakonodajo takšnih podatkov ne more dati.

Kadar gre za imeniške ali drugače objavljene podatke, podjetje sprejme razumne ukrepe, vključno s tehničnimi, da upravljavce, ki obdelujejo osebne podatke, obvesti, da Posameznik, na katerega se nanašajo osebni podatki, od njih zahteva, naj izbrišejo morebitne povezave do teh osebnih podatkov ali njihove kopije.

5. Kakšne so vaše pravice?
V primeru, da se želite pritožiti, se obrnite pisno na

3ex Hiša inženiring in storitve d.o.o.

 

Kamniška cesta 42, Preserje pri Radomljah, 1235 Radomlje

Podjetje bo preučilo vašo pritožbo in vas obvestilo o rešitvi zadeve. Če še vedno menite, da vaši osebni podatki niso bili ustrezno obdelani v skladu z zakonom, se lahko obrnete na Informacijskega pooblaščenca in vložite pritožbo pri njem.  Ljubljana, sept. 2022